Ulica Orlovska, Mirijevo

LOKACIJA I OBJEKTI U BLIZINI

Objekat u neposrednoj blizini starog Mirijeva –dve ulice iznad Mirijevskog bulevara prema Zagrađu koji je pozicioniran na padini sa koje se prostire pogled na skoro ceo Beograd.

Na manje od 250m ulicama Mirijevski bulevar i Viteza Karađorđeve zvezde idu autobusi GSP-a i to: 27, 27a, 46, 25P, 74, 79, E4 – E6.

Objekat u blizini Sedme Beogradske gimnazije – druga ulica iznad gimnazije, kao i ambulatne Staro Mirijevo pored koje je Osnovna škola Despot Stefan Lazarević. U neposrednoj blizini ima više privatnih i državnih vrića.

Mirijevska pijaca i dom zdravlja se nalaze na oko 1 km od objekta dok se objekat koji pruža sve usluge sekundarne zdravstvene zaštite KBC Zvezdara nalazi na udaljenosti nepunih 5,00 km.

Najbliži sportsko – rekreativni centri nalaze se na udaljenosti oko pola sata lagane šetnje. Sportski centar ‘Olim’ udaljen je oko 2,5 km od lokacije stambeno- poslovnog objektra u Orlovskoj, dok je Park šuma Zvezdara udaljena nepuna 3,00 km. Ada Huja, novi ekološki potencijal na priobalju udaljen je svega 10-ak minuta lagane vožnje kolima.

Do novog shoping centar Karaburma stiže su preko Mirijevoskog bulevara za manje od 5 minuta vožnje, dok je izuzetno dobra povezanost linija gradskog saobraćajnog sa tržnim centrima i pijacama na opštini Zvezdara.

Od kulturnih sadržaja na opštini Zvezdar nalaze se UK ‘Vuk Karadžić’, Zvezdara Teatar kao i dečije pozorište ‘Pan Teatar ’ koji su udaljeni cca 6,00 km od pomenute lokacije.